Том Ханкс и Рита Уилсън отпразнуваха 35 години брак с прочувствена публикация в

...
Том Ханкс и Рита Уилсън отпразнуваха 35 години брак с прочувствена публикация в
Коментари Харесай

Том Ханкс и Рита Уилсън празнуват 35 години брак

Том Ханкс и Рита Уилсън отпразнуваха 35 години брак с прочувствена обява в обществените медии, написа CNN.

„ 35 години брак. 30 април 1988 година Любовта е всичко “, написа Уилсън в обява в Twitter и Instagram, предава " Дарик ".

Холивудският артист Ханкс и актрисата, певица и кино продуцент Уилсън имат две деца, Чет и Труман Ханкс.

През 2015 година Ханкс разкри, че е почувствал моментална искра с Уилсън, когато бе помолен да изясни дълголетието на връзката им.

„ Мисля, че крайният резултат е подобен, тъй като се оженихме по верните аргументи “, сподели Ханкс, артист, притежател на „ Оскар “, най-известен с присъединяване си в шлагера „ Форест Гъмп “ от 1994 година, военния филм от 1998 година „ Спасяването на редови войник Райън “ и кино лентата от 2002 година " Хвани ме, в случай че можеш ".

Ханкс и Уилсън се появяват в сантименталната комедия от 1993 година „ Sleepless in Seattle “, до момента в който Уилсън продължава да продуцира редица филми, в това число „ My Big Fat Greek Wedding “ през 2002 година По-късно тя стартира музикална кариера, издавайки своя дебютен солов албум “AM/FM ” през 2012 година

Двамата оцеляха след битка с ковид при започване на пандемията, като оповестиха, че са били инфектирани през март 2020 година в Австралия.

Те документираха опита си от карантина и Ханкс стана очевиден бранител на потреблението на маски за попречване на разпространяването на инфекцията.

Двамата станаха гръцки жители през юли 2020 година, като получиха чисто нови паспорти.

Уилсън, която е частично гъркиня, и Ханкс, покръстен гръцки православен християнин, постоянно са забелязвани да прекарват ваканциите си в Гърция, където имат парцели на остров Антипарос.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР